Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Roy Jones își va asigura urechile înaintea duelului cu Tyson

5 aug. 2020,, 17:30   Sport
2499 0

Zsolt Barna, manager al fostului campion mondial absolut la box Roy Jones Jr. intenționează să asigure urechile sportivului înaintea meciului cu Mike Tyson.

Acest lucru a fost relatat TASS de către Serviciul de presă Roy Jones Jr Boxing Russia.

„Ținînd cont de faptul că în iunie 1997 în timpul duelului Tyson l-a mușcat de ureche pe Evander Holyfield, managerul a decis să prevadă un incident similar”, au spus reprezentanții lui Jones.

Meciul de opt runde dintre Mike Tyson și Roy Jones este programat pentru 12 septembrie în orașul Carson, California, scrie NSN.

„Aștept cu nerăbdare să-mi refac fosta glorie. Dacă apare o oportunitate de a încheia lupta cu un knockout, eu o caut mereu. Ambii sîntem profesioniști. Știm cum să ne ținem, orice se poate întîmpla. Eu provoc durere oamenilor, iată ce fac eu”, îi citează pe Tyson RT.


Potrivit iz.ru, Mike Tyson în vîrstă de 54 de ani, a susținut 58 de lupte, în care a obținut 50 de victorii, dintre care 44 prin knockout. El a suferit și șase înfrîngeri, două lupte au fost declarate invalide. Tyson a cîștigat titlul de campion mondial absolut, campion mondial conform World Boxing Council, World Boxing Association și International Boxing Federation. Pe 21 iulie, el a postat un fragment de antrenament pe pagina sa de Instagram și i-a impresionat pe abonați cu forma sa fizică bună.

Roy Jones în vîrstă de 51 de ani s-a retras din cariera sa profesională în 2018. Este fostul campion mondial incontestabil, cu 66 de victorii, dintre care 47 au fost cîștigate prin eliminare și nouă înfrîngeri. Americanul are cetățenia rusă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?