Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Robotul Sophia ştie cine va cîştiga Campionatul Mondial de Fotbal (VIDEO)

11 iul. 2018,, 22:30   Sport
3936 0

Robotul umanoid Sophia a participat la începutul săptămînii la o conferință de tehnologie în Hong Kong alături de creatorii săi, acolo unde a ”prezis” ce echipă națională va cîștiga Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Întrebată în timpul unei conferințe de presă cine va cîștiga marea finală de duminică, 15 iulie, de la Cupa Mondială de Fotbal, Sophia a pariat pe naționala Franței.

Plină de umor, așa cum și-a obișnuit deja publicul, Sophia a răspuns inițial că nici măcar nu știe ce echipe joacă, fiind completată de echipa sa, care a ținut să precizeze că nu este un mare fan al sporturilor.

Reporterul o ajută și îi oferă două variante: ”Franța sau Anglia?”. După cîteva momente de cugetare, Sophia a răspuns simplu: ”Franța”.

Răspunsul Sophiei a fost dat înainte ca naționala Franței să se califice în marea finală, după un meci cu Belgia, unde a cîștigat, marți seară, cu scorul de 1 - 0. Naționala Franței se va întîlni în marea finală de la Campionatul Mondial de Fotbal organizat în Rusia cu cîștigătoarea partidei de miercuri seară, dintre Croația și Anglia, meciul fiind disputat de la ora 21:00.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?