Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1303

Renumit atlet, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost prins dopat

6 noi. 2023,, 01:02   Sport
31857 0

Atletul jamaican Ronald Levy (31 de ani), medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 2021 la proba de 110 metri garduri, a fost prins dopat, în urma unui control efectuat în țara natală la începutul lunii octombrie.

La începutul lunii trecute, Ronald Levy a fost supus unui control antidoping în Kingston, capitala Jamaicăi. În proba A a fost găsită o substanță interzisă, scriu cei de la AP News.

Rezultatul testului i-a fost comunicat lui Ronald Levy vineri, 3 noiembrie. Între timp, el a anunțat că a solicitat și rezultatul probei B.

Ronald Levy a ținut să precizeze că a fost total surprins de rezultatul testului antidoping și că se va lupta pentru a demonstra că nu a luat intenționat vreo substanță interzisă.

„Am fost prins dopat la începutul lunii trecute. Mă așteptam ca rezultatul să fie unul negativ, așa cum au fost cele ale celorlalte teste de-a lungul carierei.


Am primit o scrisoare din partea Agenției Jamaicane Antidoping în care scria că am fost testat pozitiv la o substanță interzisă. Am decis, în consecință, să solicit și rezultatul probei B.

sînt total surprins de ceea ce se întîmplă, pentru că am respectat mereu lumea sportului și nu aș lua niciodată vreo substanță care să îmi creeze vreun avantaj.

Intenționez să-mi apăr integritatea, pentru că sînt sigur că nu am încălcat sub nicio formă regulamentul”, a scris Ronald Levy, pe Instagram.

3 medaliia cîștigat Ronald Levy în carieră: bronzul la Jocurile Olimpice din 2021, aurul la Jocurile Commenwealth din 2018 și argintul la Continental Cup din Ostrava, din 2018. Toate au fost obținute la proba de 110 metri garduri

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?