Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Reconstrucția centrului de natație Dinamo este finalizată

22 sep. 2021,, 16:22 (reactualizat 23 sep. 2021,, 10:42)   Sport
7142 1

Bazinul Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne este gata să se redeschidă după o perioadă îndelungată în care a fost închis.

Lucrările de reconstrucție a bazinului începute încă în 2017 sînt finalizate.

Pentru echipa Noi.md șeful secției administrare, dezvoltare a Clubului Sportiv Central Dinamo al Ministerului de Interne Sergiu Buzenco a declarat:

,, A fost executat tot complexul de lucrări de construcție montaj, lucrări speciale tehnica sanitară. Mult timp și multă forță au ocupat lucrările la băi și căzile pentru înot în special și la sistemul de purificare a apei”, a spus Sergiu Buzenco.

Totodată acesta a menționat că ușile centrului de natație vor fi deschise pentru orice categorie de populație, însă prioritate se va da colaboratorilor MAI.


,,Centrul de natație va fi deschis pentru orice categorie de populație, însă este firesc că în mod special acces vor avea colaboratorii Ministerului de Interne care fac lecții de pregătire fizică și alte instruiri, persoane fizice, persoane juridice în special sînt condiții pentru persoanele cu dizabilități, tot speciale condiții sînt pentru copii care învață a înota de la început”, a mai spus șeful secției de administrare.

Potrivit lui Buzenco, costul unui abonament lunar încă nu a fost stabilit însă potrivit primelor calcule făcute prețul unui abonament lunar va fi de aproximativ 700 de lei pentru trei ore săptămînale.

Modernizarea bazinul Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne se face în cadrul unui proiect implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), finanţat de Ministerul Afacerilor Interne. Costul proiectului se cifrează la 1,44 mil. dolari americani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?