COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Rebeja: Voi „rămîne în continuare un aprig luptător” pentru dezvoltarea sportului

Rebeja: Voi „rămîne în continuare un aprig luptător” pentru dezvoltarea sportului

Fostul secretar de stat al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Radu Rebeja, a mulțumit colegilor cu care a lucrat și a spus că va „rămîne în continuare un aprig luptător” pentru dezvoltarea sportului din Rpeublica Moldova.

„Pe durata întregii perioade, m-am convins de nenumărate ori că oamenii sfințesc locul, iar cei care au scopuri nobile vor fi în stare să răstoarne chiar și munții din fața lor, pentru a reuși să obțină rezultate frumoase. Aici mă refer la toți funcționarii publici, la colegi, la Secretarii de Stat, Secretarul General de Stat , la Dna Ministru, la tinerii care ne duc faima în lume, la campionii noștri, la antrenorii care îi educă și antrenează, la federațiile sportive, la organizațiile de tineret”, a scris Rebeja.

Amintim că statutul funcțiilor de secretar general al Guvernului, secretar de stat și de șef al oficiului teritorial al Cancelariei de Stat a fost schimbat din funcții publice în funcții de demnitate publică. Proiectul de lege a fost votat de Parlament în iulie curent.


Fostul fotbalist Radu Rebeja a fost vicepreședinte al FMF însă a plecat din funcția acum 5 ani cînd, a decis să candideze pentru funcția de președinte a forului fotbalistic. În 2015 a fost consilier de stat în echipa ex-premierului Chiril Gaburici.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load