X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1415

Real Madrid l-a convins să spună „da” în mai puțin de 24 de ore. Despre cine este vorba

12 aug. 2023,, 11:31   Sport
2753 0

Real Madrid este nevoită să facă un transfer de urgență în perioada de mercato a verii, după ce Thibaut Courtois de 31 de ani a suferit o accidentare gravă în cursul zilei de joi. Belgianul are ruptură de ligament încrucișat anterior și, după primele estimări, va lipsi de pe teren între șase și nouă luni.

Între timp, madrilenii s-au mișcat rapid și au bătut deja palma cu înlocuitorul său, scrie digisport.ro.

Real Madrid s-a înțeles cu Yassine Bounou

Potrivit presei britanice, Real Madrid și Yassine Bounou au ajuns la un acord de principiu în ceea ce privește trecerea portarului pe Santiago Bernabeu.

Dacă negocierile cu portarul de 32 de ani au fost mai mult o formalitate, iar acesta e pregătit să pună pixul pe foaie, acum mai rămîne ca vicecampioana Spaniei să ajungă la un acord și cu Sevilla.


Andaluzii cer 20 de milioane pentru marocanul care a impresionat la Cupa Mondială din Qatar, o sumă pe care Real Madrid și-o permite fără nicio problemă.

Pe lista "Los Blancos" se mai află Kepa Arrizabalaga de la Chelsea și David de Gea, rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United. Varianta preferată de madrileni este, însă, Bounou.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав