X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Real Madrid este interesată de serviciile lui Serge Gnabry

31 mar. 2022,, 22:30   Sport
2404 0

Real Madrid este interesată de serviciile lui Serge Gnabry (26 ani), fotbalistul celor de la Bayern Munchen. Internaționalul german este considerat soluția perfectă pentru postul de extremă dreapta în atacul madrilen, relatează Noi.md cu referire la gsp.ro.

Clubul din capitala Spaniei este lider în la Liga și se îndreaptă spre cel de-al 35-lea titlu, însă în continuare există anumite probleme. După înfrîngerea drastică din El Clasico, Florentino Perez și-a dat seama că are nevoie de întăriri.

Pe lîngă problemele din defensivă, nici ofensiva lui Real Madrid nu a impresionat în duelul cu Barcelona. Karim Benzema a lipsit din cauza unei accidentări, aspect care a cîntărit enorm în acel meci.

Real Madrid, interesată de Serge Gnabry de la Bayern Munchen

În ultimii ani, postul de extremă dreapta a reprezentat o problemă pentru Real Madrid. Rodrygo și Marco Asensio au alternat în ceea ce privește titularizarea pe acea poziție, dar Florentino Perez își dorește întăriri.


Asensio a avut evoluții oscilante, în timp ce Rodrygo pur și simplu nu s-a ridicat la nivelul lui Vinicius Junior, conaționalul său din banda stîngă a atacului madrilen.

Astfel, Real Madrid vrea să-l transfere pe Serge Gnabry, jucător care a demonstrat la Bayern Munchen că poate juca la cel mai înalt nivel fără probleme, anunță Mundo Deportivo. David Alaba le-a făcut recomandarea oficialilor madrileni, avînd în vedere că cei doi se știu foarte bine.

Presa germană chiar speculează că deja au avut loc primele discuții dintre Gnabry și Real Madrid, iar atacantul nu ar ignora o ofertă venită din partea clubului iberic.

Gnabry mai are contract cu Bayern pînă în 2023, însă, potrivit Sport Bild, internaționalul german este nemulțumit de relația pe care o are la club cu Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, motiv pentru care un transfer la Real Madrid este realizabil.

70 de milioane de euro este cota de piață a lui Serge Gnabry, conform Transfermarkt.com.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?