Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Real Madrid-Barcelona: Un nou meci fără gol de la Messi

11 apr. 2021,, 14:00   Sport
2759 0

Episodul 247 din El Clasico, Real Madrid - Barcelona, s-a terminat 2-1, într-un supermeci, cu patru bare, ocazii rarisime și execuții senzaționale.

Astfel, Realul și-a egalat un record de 3 victorii la rînd în fața Barcelonei, performanță pe care a mai reușit-o în 1978. După această victorie, e pe primul loc, la egalitate cu Atletico Madrid și cu un punct peste Barcelona.

Importanța partidei și ploaia torențială au făcut ca nervii celor 22 de jucători să fie întinși la maximum. Nici Leo Messi nu a făcut excepție, astfel căpitanul Barcelonei a avut un schimb scurt de replici cu arbitrul partidei, Gil Manzano. Starul argentinian a considerat că atitudinea cavalerului fluierului nu a fost cea potrivită și l-a atenționat: "Vorbește cu respect!", i-ar fi spus Messi.

Leo Messi a fost foarte aproape de a înscrie un gol de generic în prelungirile primei reprize. Atacantul argentinian al Barcelonei a trimis pe poartă direct din corner, execuție care l-a depășit pe Thibaut Courtois, însă a lovit stîlpul porții lui Real Madrid.

Practic, de cînd a plecat Cristiano Ronaldo la Juventus, decarul Barcelonei nu a mai avut nicio reușită în meciurile cu formația din capitala Spaniei.


Messi rămîne golgheterul campionatului, cu 23 de reușite în 30 de meciuri. Locul doi este ocupat de rivalul Karim Benzema, cu 19 goluri, iar Gerard Moreno de la Villarreal este pe locul trei, tot cu 19 goluri.

Starul argentinian, care a fost nemulțumit de arbitraj, a avut probleme serioase din cauza ploii torențiale care a durat aproape tot meciul. Messi s-a dus să-și schimbe ambele tricouri pe care le purta. În timp ce se chinuia să-l pornească și să-l instaleze, camerele TV au surprins cadre cu Messi, care tremura de frig.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?