Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 286

Real Madrid a învins Manchester City și a ajuns în finala Ligii Campionilor

5 mai. 09:00   Sport
1336

În noaptea de 4 spre 5 mai, pe stadionul Santiago Bernabeu, Real Madrid a găzduit Manchester City în cadrul celui de-al doilea meci de semifinală al UEFA Champions League din sezonul 2021/2022. Gazda a cîștigat cu scorul de 3:1, scrie championat.

Scorul a fost deschis în a doua repriză. În minutul 73, atacantul "cetățenilor" Riyad Mahrez a înscris, asistat de Bernardo Silva. În minutul 90, a marcat un gol atacantul Real Madrid, Rodrigo, două minute mai tîrziu brazilianul a marcat un dublu.

În minutul 93, arbitrul dictează penalty pentru Real după un fault comis de Ruben Diaz în careu asupra lui Benzema. Francezul s-a apropiat de "punct" și a realizat o lovitură de la 11 metri.

Jocul a fost deservit de o echipă italiană de arbitri, condusă de Daniele Orsato. El a fost ajutat de Ciro Carbone și Alessandro Giallatini. Arbitrul de rezervă - Davide Massa.

Astfel, Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor în baza sumei a două meciuri (3:4; 3:1), unde va juca Liverpool.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав