Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Real Madrid a cîștigat meciul cu Internazionale Milano

4 noi. 2020,, 08:19   Sport
3504 0

Real Madrid a obținut prima victorie în actuala ediție a Ligii Campionilor abia în etapa a treia a fazei grupelor. "Galacticii" au cîștigat meciul cu Internazionale Milano, scor 3-2.

Realul a deschis scorul în partida ce s-a disputat "Estadio Alfredo Di Stéfano" în minutul 25 prin Karim Benzema. Peste doar 8 minute, gazdele și-au dublat avantajul prin Sergio Ramos, care a marcat golul cu numărul 100 pentru "Los Blancos".

Inter a reușit să reducă din diferență pînă la pauză prin golul lui Lautaro Martinez, iar în minutul 68 chiar a egalat prin Ivan Perișici, transmite publika.md.

Real a dat lovitura și a smuls victoria cu 10 minute înainte de încheierea timpului regulamentar. Junior Vinicius i-a pasat perfect în careu lui Rodrygo, care nu l-a iertat pe Samir Handanovic, șutînd imparabil din apropiere.

În celălalt meci al grupei, Șahtar Donețk a fost învinsă fără drept de apel de Borussia Monchengladbach. "Minerii" au pierdut meciul de la Kiev cu scorul de 0-6.

Festival de goluri și în alte meciuri jucate ieri. Bayern Munchen s-a impus în fața formației FC Salzburg cu un scor de tenis, 6-2. Golurile oaspeților au fost marcate de Lewandowski de două ori, Kristensen în propria poartă, Boateng, Sane și Hernadez au înscris și ei cîte o dată. Gazdele au înscris prin Berisha și Okugawa.

În celălalt meci din grupa A, Atletico Madrid a remizat surprinzător la Moscova cu vicecampioana Rusiei, Lokomotiv, scor 1-1.

Meciurile din grupa C, s-a terminat cu același scor de 3-0. Manchester City a dispus de Olympiakos Pireu, iar FC Portor s-a impus în fața echipei Olimpique Marseille.

Tot aseară, FC Liverpool a oferit un recital la Bergamo. "Cormoranii" au învinso pe formația locală Atalanta cu scorul de 5-0. Eroul echipei oaspete a fost lusitanul Diogo Jota, care a reușit un hat-trick, iar Sadio Mane și Mohamed Salah au înscris cîte un gol.

În aceeași grupă D, Ajax Amsterdam a învins-o în deplasare pe gruparea daneză FC Midtjylland cu 2-1.


În cele 8 meciuri jucate aseară s-au marcat în total nu mai puțin de 35 de goluri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?