X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Rafael Nadal: "Nu sînt pregătit să concurez"

15 feb. 09:15   Sport
1261 0

Rafael Nadal nu va participa la ediția 2024 a Qatar Open de la Doha, anunțînd că nu e pregătit să participe la turneu.

Spaniolul a revenit în competiție la începutul acestui an, la Brisbane International, unde a fost eliminat prematur. Ulterior, Nadal s-a retras și de la Australian Open.

La scurt timp după decizia sa de nu participa la primul Grand Slam al sezonului, au început să apară vești pozitive din tabăra jucătorului spaniol.

Cîștigătorul a 22 de turnee majore s-a înscris chiar și la Qatar Open 2024, ceea ce indica faptul că era pregătit să revină foarte repede, mai ales, după ce a ales să participe la turneul ATP 250, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Cu toate acestea, cu cîteva zile înainte de start, jucătorul de 37 de ani și-a anunțat retragerea de la Qatar Open 2024 de la Doha, declarînd că nu este pregătit să concureze.


"Mi-ar fi plăcut să joc la Doha, unde echipa turneului, precum și fanii extraordinari din Qatar m-au susținut întotdeauna foarte mult. Din păcate, nu sînt pregătit să concurez", a anunțat Nadal.

Pentru Nadal urmează turneul demonstrativ de la Las Vegas, împotriva lui Carlos Alcaraz, iar după aceea vrea să concureze la Indian Wells Open.

0
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?