X 
Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 323
Criza energetică stiri: 914

Rafael Nadal califică controversa cu Novak Djokovic drept un circ

10 ian. 23:00   Sport
2361

Rafael Nadal a calificat controversa din jurul lui Novak Djokovic drept "un circ" și a glumit spunînd că ar prefera ca numărul unu mondial să nu joace la viitorul Australian Open.

Djokovic a fost eliberat luni din detenție în Australia, după ce a cîștigat în instanță contestația anulării vizei sale, pentru a rămîne în țară și a concura pentru obținerea recordului de 21 de titluri de Grand Slam la Australian Open, transmite mediafax.ro.

"Indiferent dacă sînt sau nu de acord cu Djokovic în privința unor lucruri, justiția a vorbit și a spus că are dreptul să participe la Australian Open și cred că este cea mai corectă decizie, ca acest lucru să se întîmple, dacă s-a rezolvat în acest fel. Îi urez mult noroc", a declarat Nadal, luni, pentru postul de radio spaniol Onda Cero, citat de Reuters.

După ce i s-a refuzat intrarea în Australia pentru că a sosit fără a fi vaccinat împotriva COVID-19, Djokovic, în vîrstă de 34 de ani, a fost reținut joi de oficiali la frontieră, în mijlocul unui val de proteste, față de decizia de a i se acorda o scutire medicală de la cerințele de vaccinare, pentru a juca la Australian Open.

"La nivel personal, aș prefera mai degrabă să nu joace" , a spus Nadal, rîzînd alături de intervievator.


"Este vorba de sport, multe interese se mișcă în jurul lui, la nivel general, la nivel economic, publicitar. Totul este mult mai bine cînd cei mai buni pot juca", a mai spus Nadal, înainte de a apăra din nou vaccinarea.

"Cele mai importante instituții din lume spun că vaccinul este modalitatea de a stopa această pandemie și dezastrul pe care îl trăim de 20 de luni încoace".

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав