Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Rafael Nadal a sărbătorit împlinirea vîrstei de 34 ani la academia sa din Baleare (VIDEO)

5 iun. 2020,, 00:30   Sport
2363 0

Rafael Nadal, legenda vie a tenisului spaniol, a sărbătorit miercuri împlinirea vîrstei de 34 ani alături de membrii academiei sale de la Manacor, pe insula Mallorca din arhipelagul Baleare, informează presa iberică.


Jucătorii şi antrenorii academiei i-au cîntat "La mulţi ani" campionului spaniol, pe care l-au întâmpinat cu un tort în forma unui teren de tenis, cu pudră de cacao pe post de zgură, suprafaţa favorită a lui Nadal. Tortul era ornat cu mingi de tenis galbene şi două coarne de taur din ciocolată.

"Vă mulţumesc mult încă o dată. Aţi făcut această zi şi mai specială", a scris Nadal pe contul său de Twitter, unde a postat şi o fotografie cu tortul primit de ziua sa.

Rafael Nadal, supranumit "Taurul din Manacor", are în palmares 19 titluri de Mare Şlem, majoritatea dintre ele (12) cucerite pe zgura de la Roland Garros. El a cucerit două medalii olimpice de aur, una la simplu (2008) şi cealaltă la dublu (2012), impunându-se totodată de cinci ori în Cupa Davis alături de echipa Spaniei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?