Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Radu Albot s-a calificat în finala turneului Challenger din Turcia

17 sep. 2022,, 14:00   Sport
2562 0

Cel mai bun tenisman moldovean, Radu Albot, s-a calificat în finala turneului Challenger din Turcia după ce a dispus în trei seturi de un adversar din Franța, al patrulea favorit.

Radu Albot are o evoluție superbă la turneul Challneger din Turcia. Tenismanul moldovean s-a duelat în semifinalele competiției cu francezul Geoffrey Blancaneaux, numărul 144 ATP. Jucătorul din Hexagon a început în forță primul set și s-a impus cu 6-1 după 47 de minute. În parțialul al doilea, Albot a fost mult mai incisiv în lovituri și după ceva mai mult de jumnătate de oră a câștigat cu același scor de 6-1, transmite Noi.md.

S-a ajuns în decisiv unde tenismanul din Moldova și-a păstrat concentrarea și a câștigat de două ori pe serviciul adversarului, scor final 1-6, 6-1, 6-2 după un meci care a durat două ore și 8 minute. Albot, care este al doilea favorit la competiția din Turcia, se va duela în ultimul act cu învingătorul dintre cehul Lukas Rosol și turcul Koray Kirci. Pentru prezența în finala de la Istanbul, Radu Albot și-a asigurat un cec în valoare de 4240 de dolari și 50 de puncte ATP.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?