X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Radu Albot, în finala calificărilor de la Miami Open

21 mar. 2023,, 15:02   Sport
2171 0

Tenismenul Radu Albot a acces în finala calificărilor de la Miami Open. Moldoveanul a cîștigat partida împotriva unui adversar din Suedia.

Radu Albot și Elias Ymer s-au duelat în semifinalele calificărilor la turneul din Florida. Batalia a fost echilibrată în primul set, jucătorul suedez reușind să smulgă victoria la tie-break. Albot a revenit pe tabela de scor în actul doi. Moldoveanul a cîstigat cu 6 la 4. În decisiv s-a repetat scenariul primului set, învingătorul fiind decis la tie-break. Albot a fost mai precis și s-a impus cu 7 la 4, anunță protv.md

Pentru un loc pe tabloul principal de la Miami Open, moldoveanul de pe locul 110 ATP se va duela cu rusul Pavel Kotov, aflat cu șapte poziții mai jos în clasamentul masculin. Acum două săptămîni, Radu Albot a pierdut în ultimul act preliminar al celuilalt Masters din SUA, Indian Wells.

Ulterior, conaționalul nostru a profitat de retragerea unui spaniol și a ajuns pe tabloul principal al turneului, însă a pierdut meciul de debut, în fața lui Andy Murray.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?