Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Putin a participat la meciul de gală al Ligii de hochei de noapte

11 mai. 2018,, 11:51   Sport
2338 1

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ieșit pe gheață într-un meci de gală al Ligii de hochei de noapte (LHN), care are loc la Martele Palat de Gheață de la Soci.

Colegii lui Putin în echipa „Legendele hocheiului” au fost ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu, precum și celebrii jucători de hochei Viaceslav Fetisov, Alexei Kasatonov, Alexandr Gusikov, Alexandr Moghilnîi, Valeri Kamenski, „racheta rusă” Pavel Bure și alții. Guvernatorul regiunii Tula, Alexei Diumin, a apărat porțile. Potrivit tradiției, șeful statului purta un pulover roșu cu numărul unsprezece.

Adversarii echipei prezidențiale îmbrăcată în roșu au fost selecționata Ligii de hochei de noapte. Aceasta include, în special, toți jucătorii echipei „Flagman” din regiunea Leningrad, care în acest an au cîștigat cel mai mare premiu al Ligii Continentale de Hochei - Cupa Krutov. Împreună cu ei în pulover alb pe gheață a ieșit guvernatorul regiunii Moscova, Andrei Vorobiov, șeful Companiei „Norilsk Nickel“ Vladimir Potanin și alții.

Înainte de meci, Putin a luat parte la ceremonia de decorare a cîștigătorilor Ligii Campionilor LHN- a echipei „Flagman” din regiunea Leningrad.

Luînd cuvîntul în fața celor prezenți, Putin le-a mulțumit jucătorilor de hochei pentru că sînt un exemplu bun pentru viitoarele vedete de hochei - tineri sportivi, care, de asemenea, au venit la acest meci. Șeful statului a remarcat că jucătorii echipelor LHN sînt sportivi remarcabili, deoarece, în ciuda volumului de muncă, găsesc timp pentru sport. „Grație vouă milioane de oameni aleg un mod sănătos de viață - și este un aport mare, excelent, într-adevăr semnificativ pentru sănătatea națiunii”, a spus liderul rus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?