TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pugiliștii moldoveni au urcat pe piedestalul de onoare al Campionatului European

Pugiliștii moldoveni au urcat pe piedestalul de onoare al Campionatului European

La Campionatul European de Box printre tineret care a avut loc în Sofia (Bulgaria) au participat 213 bărbați și 126 femei din 37 de țări ale continentului European. Boxerii noștri au cîștigat o medalie de argint și una de bronz, încă patru sportivi s-au clasat pe locul cinci.

Tiraspoleanul Vladislav Gudzi care a evoluat în categoria de 64 de kg a ieșit în finalul Campionatului, cedîndu-i rusului Ilia Șakirov și cîștigînd medalia de argint. În calea sa spre final el l-a învins pe lituanianul Erikas Laurikietis, finlandezul Jere Niemeldinen şi turcul Mehmet Aydemir. Daria Kozorez, de asemenea originară din Tiraspol, a învins-o pe maghiara Barbara Major, dar i-a cedat în semifinale turcoaicei Elanur Sagit. Ea a urcat pe cea de-a treia treaptă a piedestalului de onoare, cucerind bronzul în categoria de greutate 81 kg.


Chișinăuianul Marcel Nistreanu (69 de kg) l-a învins pe spaniolul Reduan Ahsain Lemsayan, slovacul Gal Sepic, însă în pătrimile de final i-a cedat israelianului Daniel Ilyushonok, poziționîndu-se pe locul cinci.

La un pas de podium s-au oprit și au luat locul cinci bălțeanul Vitalie Prisacaru (56 kg), Daniil Slepoi din Tiraspol (52 kg) și Adrian Bucșa (60 kg) din Hâncești. Vitalie l-a învins pe belarusul Stanislav Karankov, dar apoi a pierdut în fața francezului Selim Bouaïta. Daniel s-a impus în fața polonezului Blezien Gabriel Dominik, dar nu l-a putut învinge pe ungurul Zsolt Zuro. Adrian, după înfrîngerea slovacului Petric Nejc a pierdut în fața bielarusului Dmitri Balkov. Valeriu Razmerița (75 kg) de la Grimăncăuți în faza preliminară a Campionatului l-a învins pe azerbaidianul Igor Platov, dar nu a putut să-l învingă pe galezul Bevan Taylor pentru că să ajungă în sferturile de finală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load