Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

PSG-Real Madrid 1-0. Spectacol pe Parc des Princes!

16 feb. 2022,, 12:15   Sport
2483 0

PSG câștigă prima manșă a duelului cu Real Madrid din optimile de finală din UEFA Champions League cu scorul de 1-0, într-o atmosferă incendiară pe Parc des Princes.

Parizienii au dominat complet partida, madrilenii abordând o strategie mult mai defensivă.

Prima ocazie a partidei a aparținut celor de la PSG, atunci când Kylian Mbappe i-a pasat lui Di Maria în fața porții. Argentinianul a șutat, însă, peste poarta lui Courtois.

În minutul 23, Nuno Mendes a șutat la colțul scurt de la marginea careului, dar portarul de la Real Madrid a reușit să pareze încercarea acestuia.

Singura ocazie importantă a elevilor lui Ancelotti a venit pe finalul primei reprize, atunci când Casemiro a reluat cu capul un balon trimis de la colțul terenului, însă pe lâng poarta lui Gianluigi Donnarumma.


În minutul 50, Mbappe a șutat puternic la poarta madrilenilor, dar Thibaut Courtois a reușit să respingă.

Centralul partidei a dictat lovitură de la unsprezece metri în minutul 61, când Carvajal l-a faultat în careu pe Mbappe. Cel care a executat penalty-ul a fost Lionel Messi care nu a reușit să îl învingă pe Thibaut Courtois.

În minutul 66, Mbappe a șutat la colțul lung din interiorul careului, dar mingea nu a nimerit spațiul porții.

Messi a avansat foarte bine spre careu în minutul 87, i-a pasat în lateral lui Neymar care a încercat să îl învingă pe Courtois cu un lob superb, dar balonul a evitat poarta.

Când totul părea că se va îndrepta către o remiză, Kylian Mbappe a dat lovitura în prelungiri. După o fază individuală superbă, atacantul francez l-a învins cu ușurință pe Courtois.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?