X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Primul trofeu cucerit de Radu Gînsari în Israel

11 mai. 2018,, 16:10   Sport
1948 0

Primul trofeu pentru Radu Gînsari în Israel. Atacantul moldovean de la Hapoel Haifa a cucerit Cupa, după o finală nebună contra Beitar Ierusalim. Învingătoarea s-a decis în prelungiri.

Hapoel Haifa a cucerit Cupa Israelului, după ce s-a impus cu 3 la 1 în față celor de la Beitar Ierusalim. Radu Gînsari și colegii săi au sărbătorit nebunește primul trofeul din acest secol pentru Haifa, iar seara magică a culminat cu un show de focuri de artificii. Radu Gînsari a celebrat cîștigarea cupei înfășurat în drapelul Moldovei.

Partida de aseară a început cu asediul celor de la Hapoel Haifa, iar în minutul 28, echipa lui Gînsari a deschis scorul cu un gol fabulos la care a contribuit și atacantul moldovean.

Replica adversarilor a venit imediat. S-a ajuns în prelungiri, unde Hapoel Haifa a dominat clar. Echipa lui Gînsari a punctat de două ori și și-a garantat trofeul.

Este primul trofeu pentru Radu Gînsari de la venirea în Israel. Atacantul moldovean a semnat cu Hapoel Haifa în vara anului trecut. În campionat, Hapoel Haifa ocupă locul 4.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?