Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Primii doi fotbaliști care pleacă de la Manchester United la finalul sezonului

17 mai. 2023,, 11:00   Sport
2680 0

Manchester United se pregătește de o adevărată "curățenie" în vara acestui an, după primul sezon al lui Erik ten Hag pe banca "Diavolilor".

Pe lista de plecări a tehnicianului olandez se regăsesc mai mulți fotbaliști, însă primii care vor pleca sînt Phil Jones și Axel Tuanzebe, anunță jurnalistul Fabrizio Romano. Ambii sînt la final de contract cu Manchester United, iar clubul le va da drumul acestora la finalul stagiunii.

Phil Jones se află din vara anului 2011 la Manchester United, în timp ce Axel Tuanzebe este un fotbalist crescut pe Old Trafford, însă a fost împrumutat constant la formații precum Aston Villa, Napoli sau Stoke City.

Erik ten Hag face planurile pentru sezonul următor. 17 jucători nu mai au viitor la echipa din Manchester, notează sport.es.

În capul listei s-ar afla Harry Maguire (30 de ani), Victor Lindelof (28 de ani), Scott McTominay (26 de ani), Fred (30 de ani), Donny van de Beek (26 de ani), Anthony Martial (27 de ani) și Aaron Wan-Bissaka (25 de ani), jucători care sînt “cu un pas și jumătate în afara clubului”.


Portarul David De Gea (32 de ani) nu a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, scadent la 30 iunie 2023. Erorile comise de către iberic în ultimele meciuri nu îi oferă o poziție bună la negocieri.

Erik ten Hag nu mai are răbdare nici cu jucători tineri precum Brandon Williams (22 de ani) și Anthony Elanga (20 de ani), care ar urma să fie împrumutați în vară.

Portarul Dean Henderson (26 de ani), împrumutat la Nottingham Forest, ar fi fost informat că trebuie să-și găsească o echipă în această vară.

Fundașii Eric Bailly (29 de ani), Phil Jones (31 de ani) și Axel Tuanzebe (25 de ani) vor fi lăsați liberi de contract la finalul acestui sezon, iar brazilianul Alex Telles (30 de ani) va fi pus pe lista de transferuri.

Wout Weghorst și Marcel Sabitzer, jucători împrumutați de la Burnley, respectiv Bayern Munchen, vor reveni la echipele lor, întrucît nu l-au convins pe antrenorul olandez de la Manchester United.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?