Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Prima ediție a turneului internațional Socca EuroCup, la Chișinău

23 ian. 2023,, 14:45   Sport
2314 0

Socca Moldova și Federația Moldovenească de Fotbal, sub egida International Socca Federation (ISF), vor organiza în perioada 29 martie-2 aprilie prima ediție a turneului internațional Socca EuroCup. La competiție vor participa 16 selecționate europene de top la mini-fotbal (socca), iar toate meciurile se vor disputa la Arena din parcul La Izvor al capitalei.

În prima parte a turneului 8 Naționale vor lupta pentru 3 locuri la Campionatul Mondial la Socca, care se va desfășura în Germania. În total la Mondial vor participa 40 de reprezentative.

În continuare, vor juca cele mai puternice selecționate la socca, care au obținut deja dreptul de a participa la Mondial datorită locului bun în clasamentul Federației Internaționale la Socca. Printre aceste echipe este și Naționala Moldovei. Câștigătoarele celor două turnee vor juca în finală pentru a desemna prima câștigătoare a turneului Socca EuroCup.

În ultimii doi ani stadionul din parcul La Izvor a găzduit cu succes calificările Campionatului European de fotbal pe plajă, Divizia B, precum și turneul internațional Amoliga Nations Cup.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?