Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Președintele Confederației Europene de Box l-a felicitat pe Vasile Chirtoca

25 apr. 2019,, 13:30   Sport
1974 0

Președintele Confederației Europene de Box, Franco Falcinelli, l-a felicitat pe Vasile Chirtoca pentru realegerea sa în funcția de președinte al Federației de Box din Moldova, remarcînd calitățile sale remarcabile de care a dat dovadă fiind în această funcție și dorindu-i succese în continuare în activitatea sa.

”Dragă Vasile! Sînt foarte încîntat să aflu despre reușita Dvs. considerabilă de realegere în calitate de președinte al Federației de box din Moldova!

Sînt încrezător că veți continua să conduceți Federația de Box din Moldova cu abilitățile și cunoștințele de care mereu ați dat dovadă în ultimii 26 de ani, iar sub conducerea dumneavoastră boxul Moldovei va continua să crească și să obțină rezultate importante la toate nivelurile și își va confirma poziția de prestigiu în cadrul Asociației Internaționale de Box de Amatori (AIBA) și în familia Confederației Europene de Box (EUBC).

În numele EUBC, Vă transmit cele mai sincere felicitări și, cu speranța că întotdeauna ne vom baza pe cooperarea reciprocă, Vă doresc toate cele bune", a declarat președintele Confederației Europene de Box, Franco Falcinelli, în mesajul său de felicitare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?