Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Presa: Cristiano Ronaldo vrea să plece din Arabia Saudită

2 mai. 2023,, 18:15   Sport
2599 0

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo intenționează să plece din Arabia Saudită, de la echipa de fotbal Al-Nassr, cu care a semnat contractul în urmă cu doar cîteva luni, informează cotidianul spaniol El Nacional, citat de Agerpres.

În ciuda salariului uriaş, de 200 de milioane de euro pe an, pe care i-l plăteşte Al-Nassr, Ronaldo „vrea să schimbe din nou aerul”, scrie sursa citată, adăugînd că atacantul lusitan ar putea reveni în capitala Spaniei, unde este dorit în rolul de ambasador al clubului Real Madrid, la care a evoluat timp de nouă ani, în ce a fost, cel mai probabil, cea mai de succes etapă a carierei sale.

După despărţirea brutală de echipa englezească Manchester United, înaintea Cupei Mondiale din Qatar, sportivul portughez a făcut tot posibilul pentru a-şi continua cariera în Europa, însă nu a mai găsit niciun club de top care să fie interesat de serviciile sale. În vîrstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, cu 450 de goluri înscrie în 438 de meciuri disputate în toate competiţiile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?