X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Premier League: Tottenham Hotspur a pierdut la Bournemouth, scor 0-1

5 mai. 2019,, 11:45   Sport
1742 0

Tottenham Hotspur nu se regăsește în ultimile partide, disputate atît în Liga Campionilor, cît și în Premier League.

De această dată elevii lui Mauricio Pochettino au fost învinși în deplasare cu 0-1 de Bournemouth, într-o partidă contînd pentru etapa a 37-a, penultima din Premier League.

"Spurs" au suferit a treia înfrîngere în ultimele patru partide din campionat și și-a pus în pericol calificarea pentru următoarea ediție a Ligii Campionilor, pentru 2 locuri în cea mai tare competiție continentală intercluburi mai luptînd concitadinele Arsenal și Chelsea, dar și Manchester United.

Semifinalista Ligii Campionilor a rămas cu doi fotbaliști mai puțin pe teren, practic, la jumătatea partidei. Mai întîi sud-coreeanul Heung-min Son a fost eliminat în minutul 44, pentru că l-a lovit pe jucătorul echipei adverse Jefferson Lima.

Un alt jucător trimis la cabine a fost Juan Marcos Foyth. Fundașul argentinian a fost eliminat pentru o intrare dură asupra lui Jack Simpson. Foyth a petrecut pe teren doar 127 de secunde, el intrînd pe teren la startul repricei secunde. Gazdele au înscris golul victoriei în minutele de prelungire a partidei prin olandezul Nathan Ake.


Pentru Tottenham Hotspur urmează partida retur din semifinalele Ligii Campionilor cu Ajax Amsterdam. În prima manșă, "lăncierii" s-au impus la Londra cu 1-0.

Partida de la Amsterdam se va juca pe 8 mai cu începere de la ora 22:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?