X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Pregătirile pentru meciul cu Franța. Mușuc: Trebuie să arătăm că e frumos, curat

18 mar. 2019,, 10:40   Sport
2731 1

Autoritățile municipale au început deja pregătirile pentru meciul de vineri, 22 martie, atunci cînd la Chișinău se va disputa partida dintre Republica Moldova și Franța.

Responsabilii urmează să se asigure că în zonă nu vor fi create ambuteiaje și că va fi eliminat comerțul stradal neautorizat. „Deja au început să vină cetățeni din Franța, trebuie să arătăm că este frumos, curat”, a menționat șeful adjunct de la Poliția Capitalei, Silviu Mușuc.

Silviu Mușuc a reamintit celor care vor veni la meci despre obligativitatea prezentării buletinului de identitate, pe lîngă biletul achiziționat. Ca verificările să decurgă mai repede, porțile stadionului vor fi deschise cu trei ore înainte de meci, iar transportul urmează să fie redirecționat.

Autoritățile au îndemnat amatorii de fotbal să-și lase mașinile acasă, pentru a evita ambuteiajele din preajma stadionului. În curînd, responsabilii vor veni cu un program modificat al circulației transportului public.

Partida de vineri va începe la 21:45, pe stadionul Zimbru din Chișinău. Meciul va conta pentru prima etapă a preliminariilor Campionatului European din 2020.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?