X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Aventura a doi fani portughezi care au ajuns în alt oraș Frankfurt

20 apr. 2019,, 05:01   Sport
2367 0

Doi suporteri ai echipei de fotbal Benfica Lisabona au ajuns din greşeală la Frankfurt pe Oder în loc de Frankfurt pe Main, unde avea loc meciul dintre formaţia portugheză şi echipa germană Eintracht Frankfurt, în sferturile Europa League.

''Am ajuns la Frankfurt'', au anunţat pe reţelele sociale cei doi fani portughezi, plecaţi de la Lisabona cu maşina, dar care s-au trezit la 600 de km est de Commerzbank Arena, arena din Frankfurt pe Main care găzduia meciul.

Lusitanii au selectat pe GPS coordonatele oraşului Frankfurt pe Oder, aflat la frontiera germano-poloneză, în timp ce Frankfurt pe Main se află în centrul Germaniei.

Portughezii au petrecut nu mai puţin de 16 ore pe drum, plecînd de la Lisabona, trecînd prin Paris şi ajungînd la Frankfurt pe Oder. După ce au realizat greşeala făcută, Alvaro Oliveira şi prietenul său au afirmat pe Instagram într-o postare video: ''Ne mai rămîn şase ore de drum de făcut'', pînă la debutul meciului de la Frankfurt pe Main.

Unor utilizatori le-a părut rău pentru păţania portughezilor, dar au fost şi alţii maliţioşi. Oliveira a recunoscut că au ajuns faimoşi ''pentru prostia lor''.


Sursele menţionate nu precizează dacă cei doi suporteri ai Benficăi au ajuns în cele din urmă la meci.

Eintracht s-a impus cu 2-0 joi seara, la Frankfurt pe Main, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Benfica învinsese în tur cu 4-2.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?