Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Planurile lui Ronaldo după retragerea din cariera de fotbalist

8 iun. 2023,, 13:16   Sport
2391 0

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce planuri are după retragerea din cariera de fotbalist

Aflat în fotbalul mare din 2002, atunci cînd a debutat la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo evoluează acum pentru Al-Nassr, în Arabia Saudită. Portughezul mai are contract cu actuala formație pînă în vara anului următor, iar lusitanul a fost întrebat ce vrea să facă după ce va decide "să își agațe ghetele în cui".

"Vreau să mă ocup de zona mea de afaceri, dar vreau să fac și ceva poate legat de fotbal. Mi-ar plăcea să am un club de fotbal Și mai am încă două - trei lucruri în minte, dar prefer să nu spun chiar acum", a spus Cristiano Ronaldo, în cadrul unui interviu.

Într-un interviu acordat recent în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo a fost întrebat ce șanse sînt să participe la Cupa Mondială din 2026, care va avea loc în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă va avea 41 de ani la acea vreme, starul portughez a dat de înțeles că ia în calcul să fie prezent, însă principalul său obiectiv personal este altul, anunță Noi.md cu referire la digisport.ro

"Cupa Mondială din 2026? În primul rînd, vreau să joc la Euro de anul viitor. Este important să ne uităm la obiectivele pe termen mic și mediu. Să vedem ce se întîmplă", a transmis Ronaldo, în cadrul unui interviu.


Anterior, Ronaldo a mai făcut cîteva declarații privind viitorul său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?