Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Planul lui McGregor pentru 2020: trei lupte și o revanșă cu Khabib la Moscova

3 dec. 2019,, 18:15   Sport
5162 0

Cunoscutul insider și jurnalist ESPN, Ariel Helwani, a povestit despre planurile pentru 2020 ale fostului campion UFC la două categorii, irlandezul Conor McGregor (21-4).

Reamintim că Conor nu a mai luptat din octombrie 2018, cînd a suferit o înfrîngere (SBM 4) în lupta împotriva lui Khabib Nurmagomedov. Revenirea lui este programată pentru 18 ianuarie la Las Vegas - lupta împotriva lui Donald Cerrone (36-13) va fi principalul eveniment al turneului UFC 246.

„Așadar, Conor mi-a povestit despre planul său, potrivit căruia vrea să lupte de trei ori în anul viitor”, a spus Helwani. - Nu a mai făcut așa ceva de mai bine de trei ani. Acesta este un obiectiv destul de mare, dar consideră că atunci cînd este activ, el nu este distras, nu intră în probleme și se poate concentra. Oamenii îmi spun că demult nu l-au văzut pe McGregor atît de concentrat. Are un regim strict al zilei, se culcă devreme, se trezește devreme și vrea să demonstreze că încă nu este totul pierdut”.

„Astfel el vrea să lupte pe 18 ianuarie, acest lucru este deja stabilit, deși el a vrut să se întoarcă în decembrie, însă organizația nu i-a oferit o astfel de posibilitate”, continuă Ariel. Apoi el vrea să revină în primăvară sau vară. Ar putea lupta cu Jorge Masvidal sau Nate Diaz. De aceea, duelul său cu Cerrone va avea loc la categoria de greutate semimijlocie – el vrea să demonstreze că poate concura cu luptătorii din această categorie. Cea de-a treia luptă el vrea s-o aibă la sfîrșitul anului împotriva lui Khabib Nurmagomedov la Moscova, dacă el încă va mai fi campion. El cu adevărat vrea să îndrepte lucrurile. Să cîștige două lupte, să primească o luptă de titlu și să le închidă gura tuturor celor care au dubii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?