COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Petrocub-Hîncești continuă șirul rezultatelor bune

23 noi. 2020,, 12:25   Sport
2982 0

Petrocub-Hîncești continuă seria rezultatelor bune din ultima perioadă. În cadrul etapei a 19-a din Divizia Națională, elevii lui Lilian Popescu s-au impus la Orhei cu 3-1 în fața lui Milsami, scrie publika.md.

Oaspeții au deschis scorul în prelungirile primei reprize prin camerunezul Donalio Melachio Douanla.

Petrocub și-a dublat avantajul în minutul 58 prin Alexandru Onică.

Milsami a relansat meciul în minutul 76, grație golului marcat de Sergiu Nazar.
Totuși, orheienii nu au reușit să egaleze, iar Petrocub a mai punctat încă o dată. În ultimul minut al partidei Vadim Gulceac și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

"Puteam să închidem meciul mai devreme, mă refer la capitolul ocaziilor. Nu este o scuză, dar și terenul lasă de dorit. Am înțeles că s-au jucat ieri două meciuri aici. Pînă la urmă, am fost mai raționali."

"A fost un meci echilibrat pînă la prima greșeală mare comisă nu de Milsami sau Petrocub, ci de arbitrul partidei. Mă refer la faza de la al doilea gol. Aici s-a încheiat jocul."

Gruparea hînceșteană a înregistrat a cincea victorie consecutivă și este a doua clasată în Campionatul Moldovei de fotbal.
De partea cealaltă, Milsami împarte cu Sfîntul Gheorghe Suruceni locurile 3 și 4.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X