Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Petrocub-Hîncești a cîștigat la limită meciul cu FC Florești

30 noi. 2020,, 13:30   Sport
3036 0

Petrocub-Hîncești a cîștigat la limită, scor 1-0, meciul cu FC Florești din etapa a 21-a a Diviziei Naționale. Singurul gol al meciului, disputat la Tighina, a fost înscris în minutul 6 de Vladimir Ambros, scrie publika.md

O altă partidă a zilei, cea dintre Dinamo-Auto Tiraspol și Dacia-Buiucani Chișinău, s-a terminat la egalitate, 1-1. "Alb-albaștrii" au fost cei care au deschis scorul în minutul 65 prin Alexandru Belousov.

"Dacii" au restabilit echilibrul peste doar 6 minute prin Marin Căruntu.

Zimbru Chișinău nu se regăsește în acest sezon. Deși au reușit să înscrie în meciul cu Sfîntul Gheorghe,"galben-verzii" au cedat și în această confruntare, ce această dată cu 2-3. Rinat Mociuliak, Petru Ojog și Denis Furtuna, care a trimis mingea în propria poartă, au punctat pentru "sfinți" iar Gicu Brînzaniuc și Okezie Ebenezer pentru formația din strada Butucului.

Aceasta a fost ultima etapă a campionatului Moldovei disputată în acest an. Conform unui ordin emis de Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică, din cauza creșterii numărului persoanelor infectate cu COVID-19 în țară, se interzice desfășurarea competițiilor sportive. Astfel, federația de fotbal a suspendat desfășurarea competiției iar cîteva manșe din Divizia Națională se vor disputa anul viitor.

Sheriff Tiraspol este liderul clasamentului. "Viespile" au 6 puncte avans și cu un meci mai puțin disputat decît Petrocub-Hîncești, care este pe locul secund iar pe trei se află Sfîntul Gheorghe Suruceni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?