X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Pele a ajuns din nou în spital

9 dec. 2021,, 14:45   Sport
2406 0

Problemele de sănătate nu se mai termină pentru legendarul fotbalist brazilian, Pele.

Fostul mare fotbalist a revenit în spital "ca să continue tratamentul" pentru o tumoare de colon, a anunţat miercuri unitatea medicală din Sao Paulo, unde el a fost internat mai multe săptămîni în luna septembrie, scrie jurnal.md

Spitalul Albert Einstein a precizat în raportul său medical că starea de sănătate a lui Pele, în vîrstă de 81 de ani, este "stabilă" şi că el va fi externat "în zilele următoare".

La sfîrşitul lui septembrie, acelaşi spital a indicat că triplul campion mondial urmează o chimioterapie pentru a trata această tumoare detectată la examene de rutină.

Operat pe 4 septembrie, brazilianul a petrecut apoi în jur de zece zile într-o unitate de terapie intensivă, unde a revenit pentru scurt timp cîteva zile mai tîrziu din cauza dificultăţilor respiratorii.


Pe întreaga durată a spitalizării, una din fiicele sale, Kely Nascimento, a ţinut să-i liniştească pe fani cu fotografii şi videoclipuri în care tatăl său apărea mereu zîmbitor şi plin de umor, în ciuda unei oboseli vizibile.

Pele a publicat de curînd mai multe postări pe reţelele de socializare. Într-una din ele, el l-a felicitat săptămîna trecută pe argentinianul Lionel Messi pentru al şaptelea său Balon de Aur.

Pele, pe adevăratul său nume Edson Arantes do Nascimento, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, mai ales în 2019, cînd a fost internat la Paris, apoi transferat la Sao Paulo din cauza unor calculi renali.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?