Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Pe 19 mai în centrul capitalei se va desfășura o nouă ediţie Olympic Fest

17 mai. 2018,, 11:51   Sport
4686 0

Timp de o zi, Piaţa Marii Adunării Naţionale va fi transformată într-o arenă sportivă iar participanţii la eveniment vor avea ocazia să practice diverse probe sportive.

O nouă ediţie a Olympic Fest va fi organizată în data de 19 mai la Chişinău şi va fi dedicată Jocurilor Olimpice de tineret de la Buenos Aires din luna octombrie.

"Vedem că pe an ce trece tot mai multă lume este entuziasmată de această activitate. Pentru noi este foarte important. Sloganul de anul acesta este dedicat Jocurilor Olimpice de la Buenos Aires. Sloganul spune așa: "Susțineți sportivii noștri la Buenos Aires", a spus președintele CNOS, Nicolae Juravschi.

"E o sărbătoare foarte mare, foarte importantă pentru toată țara, toată Moldova, din cauza asta și Ministerul cu plăcere participă. Noi ne-am străduit să promovăm această sărbătoare și în teritoriu. În școlile din subordinea Ministerului la fel vor fi organizate o zi specială, cu evenimente speciale", a spus secretarul de stat în Ministerul Educației, Radu Rebeja.

Şi în acest an organizatorii au pregătit mai multe concursuri distractive atît pentru copii cît şi pentru maturi. În program au fost incluse mai multe curse pentru amatorii de ciclism dar şi pentru cei cărora le plac plimbările cu trotinetele.

Nu va lipsi tradiţionala cursă a părinţilor la alergat cu cărucioare şi schimbatul de scutece.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?