Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Patru cluburi și-au asigurat prezența în șaisprezecimile Ligii Europei

27 noi. 2020,, 20:00   Sport
6309 0

Patru cluburi și-au asigurat prezența în șaisprezecimile Ligii Europei. Este vorba despre Arsenal Londra, Hoffenheim, Leicester City și AS Roma, scrie publika.md

Una dintre favoritele la cîștigarea trofeului, Arsenal s-a impus în deplasare cu 3-0 în fața norvegienilor de la Molde. Cu această ocazie, "tunarii" au obținut a patra victorie din tot atîtea etape disputate în grupa B.

Nicolas Pepe a deschis scorul în minutul 50, cu un șut din interiorul careului. Cinci minute mai tîrziu Reiss Nelson a punctat din cîțiva metri după o centrare venită de la Joseph Willock.

Folarin Balogun a închis tabela în minutul 83, imediat după ce a fost introdus în teren.

O altă echipă engleză, Leicester City, a obținut calificarea în play-off-ul competiției după un meci "thriller" jucat în deplasare cu Braga în grupa G.


Pînă în ultimul minut scorul a fost de 2-2, însă portughezii au preluat conducerea grație golului înscris de Fransérgio Barbosa. Fotbaliștii lui Leicester nu au renunțat și au egalat în al cincelea minut de prelungiri prin Jamie Vardy, care a stabilit rezultatul final de 3-3.

În grupa A, AS Roma a învins, la Cluj, cu 2-0 pe CFR. După o prima repriză fără goluri, italienii au marcat primul gol în minutul 49, după ce Gabriel Debeljuh a deviat balonul în propria poartă.

În minutul 65 a avut loc cea mai controversată fază a jocului. Henrih Mhitarian a scăpat singur cu Cristian Bălgrădean. Portarul CFR-ului a respins șutul armeanului, însă în urma ciocnirii dintre cei doi, arbitrul central a acordat penalty. În ciuda protestelor gazdelor, decizia a rămas neschimbată și Jordan Veretout a transformat fără emoții lovitură de pedeapsă. După meci, presa internațională a scris că AS Roma a beneficiat de un penalty "inexistent".

Tot aseară meciul dintre Lille și AC Milan din grupa H s-a terminat la egalitate, scor 1-1. "Rossoneri" au înscris chiar în primul minut al reprizei secunde prin Samu Castillejo. La rîndul lor, francezii au replicat prin Jonathan Bamba în minutul 65.

Cea mai categorică victorie a serii a obținut-o Tottenham Hotspur, care a spulberat pe teren propriu cu 4-0 pe Ludogoreț Razgrad în grupa J.
Harry Winks reușit o bijuterie de gol în minutul 63. Pentru "pintenați" au mai punctat Carlos Vinicius de două ori și Lucas Moura.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?