COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Patru boxeri moldoveni au obținut victorii la Jocurile Europene

Patru boxeri moldoveni au obținut victorii la Jocurile Europene

Boxerii moldoveni Vasile Belous (69 kg) și Victor Carapcevschi (75 kg), Dorin Bucșa (60 kg) și Andrei Chiriacov (81 kg) au repurtat sîmbătă, 22 iunie victorii în primele meciuri disputate la Jocurile Europene de la Minsk (Belarus).

Victorii clare cu scorul 5-0 au obținut Vasile Belous și Victor Carapcevschi . Ei i-au învins pe Filip Wakhala (Polonia), respectiv, Rami Kiwani (Bulgaria). ”Ambii se află într-o formă sportivă foarte bună. Sper să urce pe podiumul de premiere. De asemenea, leg multe speranțe și de evoluțiile lui Dumitru Galagoț (64 kg) și Alexei Zavatin (plus 91 kg)”, a declarat pentru agenție antrenorul lotului moldovean Petru Caduc, transmite Moldpres.

Dorin Bucșa l-a întrecut cu scorul 4-1 pe Roland Galos (Ungaria), iar Andrei Chiriacov a învins prin decizie împărțită, la limită (3-2) în meciul disputat cu Aas Stiven din Estonia.


Coechipierii Victor Vacula (56 kg) și Andrei Zatușevschi (91 kg) au suferit înfrîngeri în faza inaugurală a turneului.

Nicolae Bunescu (52 kg) nu s-a deplasat la turneu din cauza unei accidentări. Jocurile Europene au reunit circa 4 mii de sportivi din 50 de țări. Competiția va dura pînă pe 30 iunie. Din delegația moldovenească fac parte 50 de sportivi.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, care-i medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, campion european (Ankara, 2011).

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load