X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Paris 2024: Pentru Jocurile Paralimpice au fost vîndute un milion de bilete

1 iul. 17:45   Sport
1665 0

Comitetul de organizare Paris 2024 a atins pragul simbolic de alocare sau vînzare a unui milion de bilete pentru Jocurile Paralimpice care vor avea loc în capitala Franţei în perioada 28 august – 8 septembrie.

Casa de bilete pentru Jocurile Paralimpice a fost deschisă la 9 octombrie pe site-ul „tickets.paris2024.org”, cu 2,8 milioane de bilete puse în vînzare, iar recent a atins pragul de un milion.

Aceasta reprezintă însă doar puţin peste o treime din cele 2,8 milioane de bilete disponibile pentru Jocurile Paralimpice, notează Noi.md cu referire la alephnews.ro.

Biletele sînt disponibile pentru toate sporturile începînd de la 15 euro, inclusiv atletism la Stade de France, tenis în scaun rulant la Roland Garros, fotbal pentru nevăzători la poalele Turnului Eiffel, înot la La Défense Arena şi ciclism pe pistă la velodromul Saint-Quentin-en-Yvelines.

O serie de evenimente sold-out sînt, de asemenea, din nou în vînzare, inclusiv scrimă în scaun rulant în cadrul magnific al Grand Palais. Ca şi la Jocurile Olimpice, vor fi rezervate locuri speciale pentru persoanele cu nevoi speciale.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?