X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Oleksandr Usyk va părăsi Ucraina pentru meciul-revanșă cu Anthony Joshua

23 mar. 2022,, 21:00   Sport
2768 0

Campionul WBA, IBF și WBO la categoria grea, Oleksandr Usyk, va părăsi în această vară Ucraina pentru a se pregăti și a desfășura un meci-revanşă cu fostul deținător al acestor titluri, britanicul Anthony Joshua, informează Noi.md cu referire la allboxing.ru.

Zilele trecute, compatriotul său, fostul campion mondial, Vasily Lomachenko, a refuzat să plece în Australia pentru lupta împotriva campionului mondial la categoria ușoară, George Cambosos, în ciuda permisiunii din partea autorităților. Cu toate acestea, Usyk nu are nevoie de o astfel de permisiune. În prezent, din cauza legii marțiale, bărbații cu vîrste cuprinse între 18 și 60 de ani nu pot părăsi țara, dar există excepție pentru părinții cu trei sau mai mulți copii.

Promotorul lui Joshua, Eddie Hearn, a anunțat deja într-un interviu recent că Usyk și Joshua ar putea organiza un meci-revanșă în luna iunie a acestui an, în loc de lupta interimară despre care Joshua și promototul au discutat mai devreme.

Ministrul Tineretului și Sportului din Ucraina, Vadim Gutzeit, a confirmat plecarea lui Usyk, relatează RBC-Ucraina cu referire la discursul ministrului la telemarafon.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?