Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Oleg Reabciuk, la un pas să cîștige al doilea trofeu cu Olympiacos Pireu

29 apr. 2021,, 12:30   Sport
2213 1

Oleg Reabciuk este foarte aproape să cîștige al doilea trofeu cu Olympiacos Pireu. Echipa la care evoluează internaționalul moldovean s-a calificat în finala Cupei Greciei, după ce a învins-o pe PAS Giannina cu 3-1 în a doua manșă din semifinale. În tur, cele două formații au remizat, scor 1-1.

Reabciuk a fost titular în returul jucat pe "Georgios Karaiskakis", la fel ca și atacantul Nicolae Milinceanu de la oaspeți.

Olympiacos a deschis scorul din penalty. Youssef El Arabi a înscris de la punctul cu var, iar pe finalul primei reprize atacantul marocan și-a trecut în cont dubla.

PAS Giannina a redus din diferență în minutul 50, prin Alexandros Kartalis, însă în cîteva momente campioana Greciei a trecut din nou în avantaj. Reabciuk a participat la faza ofensivă care s-a încheiat cu golul lui Bruma.

În ultimul act al Cupei Greciei, Olympiacos Pireu va juca cu învingătoarea celeilalte partide din semifinale, ce dintre PAOK și AEK Atena. În tur, gruparea din Salonic s-a impus cu 1-0, iar returul este programat în această seară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?