X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Oleg Reabciuk a devenit campion al Greciei

12 apr. 2021,, 09:15   Sport
2670 0

Sportivul originar din R. Moldova Oleg Reabciuk, în vîrstă de 23 de ani, a devenit campion al Greciei cu echipa locală de fotbal Olympiacos. Formația elenă și-a adjudecat al 46-lea titlu de campioană din istorie cu șapte etape pînă la finalul campionatului, informează Federaţia Moldovenească de Fotbal.

În seara zilei de 11 aprilie, alb-roșii au trecut de Panathinaikos, scor 3-0. Reabciuk și-a făcut apariția în teren în ultimul minut de Joc.

Oleg Reabciuk a fost apărătorul Naționalei Moldovei și cel mai bun fotbalist moldovean al anului trecut. Jucătorul moldovean s-a transferat la Olympiacos la începutul acestui an. În campionatul Greciei el a jucat 14 meciuri, în 11 dintre ele fiind titular.

Olympiacos luptă și pentru cîștigarea Cupei Greciei. Echipa lui Oleg Reabciuk este calificată în semifinalele competiției, acolo unde se duelează cu PAS Giannina, la care evoluează atacantul moldovean Nicolae Milinceanu. În tur, a fost consemnat rezultatul de egalitate, 1-1. Manșa retur este programată pe 27 aprilie.

De asemenea, Olympiacos a ajuns în acest sezon și în optimile de finală ale Ligii Europei, grecii fiind eliminați de Arsenal Londra, scor general 3-2.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?