TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

O vedetă a lui Bayern Munchen pleacă la Real Madrid

David Alaba a negociat în ultima perioadă cu FC Barcelona și Real Madrid, iar în final a ales să bată palmă cu echipa antrenată de Zinedine Zidane, scrie digisport.ro.

Sky Sports anunță că Alaba va merge din vară la Real Madrid, cu care va semna un contract valabil pe cinci ani. Presa din străinătate scrie că Alaba va avea o primă de instalare de 20 milioane de euro, respectiv un salariu anual de 10 milioane.

Austriacul de 28 de ani a impresionat în ultimele sezoane la campioana Europei, echipă la care a jucat fundaș stînga, apărător central și mijlocaș. 55 de milioane de euro este cota de piață a lui Alaba, potrivit Transfermarkt.

David Alaba a ajuns în 2009 la Bayern Munchen, unde la început a jucat pentru echipa secundă a clubului. În 2010 a fost promovat la echipa de seniori a bavarezilor, iar în 2011 a fost împrumutat pentru cîteva luni la Hoffenheim. După revenirea de la Hoffenheim, Alaba a devenit un om de bază pentru Bayern.

26 de trofee a cîștigat David Alaba din postura de jucător la Bayern Munchen, dintre care 9 titluri în Bundesliga și două trofee Champions League.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load