Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

O tenismană de la Dubăsari a cîștigat Campionatul Moldovei pentru tineret

20 dec. 2021,, 18:00   Sport
2375 0

Sportiva de la Dubăsari Alexandra Chiriacova a ocupat primul loc la Campionatul Moldovei de tenis de masă în rîndul tineretului U-19. Anterior, ea a devenit campioană absolută, cucerind medalii de aur la simplu, dublu și mixt în campionatul transnistrean.

Cîștigînd Campionatul Moldovei, Alexandra Chiriacova a obținut dreptul de a concura la Campionatul European la această categorie de vîrstă, care va avea loc în iulie în Serbia, relatează Noi.md.

La medalia de aur la simplu, Alexandra a adăugat o medalie de argint la categoria mixtă împreună cu colegul ei, Victor Țurcan, și o medalie de bronz cu coechipiera ei, Elizaveta Vacarciuc. Încă două medalii de bronz au fost adăugate în palmaresul școlii de către un cuplu de tineri - Victor Iașciuc și Vladislav Sevastianov.

Pe listele echipei naționale a Moldovei pentru participarea la Campionatul European de Tineret au mai ajuns Matvei Moșneaga și Alexandr Duminic. Printre sportivii adulți, precum și băieții și fetele U-15 și U-19, prin hotărîrea Biroului Federației Moldovei, pentru performanțe în competițiile oficiale ale acestor grupe de vîrstă au fost incluși și sportivii de la Dubăsari Ecaterina Șmîganovscaia, Victor Iașciuc, Ecaterina Siriac și Alina Pulucciu.
Sîmbătă, 25 decembrie, Chișinăul va găzdui Campionatul Moldovei în rîndul sportivilor adulți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?