X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1667

O seară grandioasă de box profesionist în capitala Moldovei ©

30 noi. 2022,, 11:40 (reactualizat 2 dec. 2022,, 15:59)   Sport
3819 0

Mai sunt cîteva zile pînă la seara internațională de box profesionist Arena Boxing Promotion în Chișinău! Deja pe 2 decembrie, pugiliștii din diferite țări își vor da întîlnire în ringul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport.

Evenimentul, organizat de Arena Boxing Promotion și Federația de Box din Moldova, va începe la ora 19:00 (adresa: str. Andrei Doga 22, Chișinău). Seara va fi deschisă de tinerii boxeri profesioniști moldoveni Anatolii Conopliov din Bălți și Vladislav Gaureac din Chișinău într-o confruntare fără compromisuri în 4 runde.

Apoi, în ring vor ieși sportivii din categorie medie de greutate – boxerul moldovean experimentat Evghenii Shabazov și reprezentantul Kîrgîzstanului, Elaman Temirov.

A treia luptă a serii, de asemenea, va fi una internațională: în 4 runde își vor măsura forțele doi luptători puternici din punct de vedere fizic, din categoria semimijlocie - Ivan Sulac (Cahul, Moldova) și Iurii Sakunts (Erevan, Armenia).

Apoi vor încînta publicul cu un box de înaltă calitate pugiliștii moldoveni din categoria semigrea, care debutează în boxul profesionist pe ringul din Chișinău, Igor Radionov și Andrei Chiriacov.

În următoarea luptă, chișinăuianul Victor Lucaș se va confrunta cu boxerul romîn de la București, Liviu Nicolae.

În cea de-a șasea luptă a serii, își va testa abilitățile de luptă în ringul de box tînărul și talentatul kickboxer moldovean, care are un pumn de knockout, Cvintilian Lîsii. Oponentul lui Cvintilian va fi pugilistul român din București, Ion-Marius Tîncă.

În lupta principală a serii se vor întîlni unul dintre cei mai experimentați profesioniști moldoveni Romic Airapetean și energicul și agilul luptător turc, Mustafa Karlikli. Formula evenimentului principal al serii este de 6 runde.

Biletele pot fi procurate sunînd la numărul de telefon: 061163149.

4
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий