X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

O nouă victorie pentru Sheriff Tiraspol

19 sep. 2020,, 13:15   Sport
2728 0

Sheriff Tiraspol a obținut a zecea victorie consecutivă în actuala ediție a Diviziei Naționale. "Galben-negrii" au învins cu greu în etapa a 10-a pe Speranța Nisporeni, scor 2-1.

Tiraspolenii au marcat primul gol în partida de la Orhei în minutul 33 prin Frank Castaneda. Echilibrul pe tabela de marcaj a fost stabilit de jucătorul Speranței, Serghei Trofan, în minutul 77.

Totuși, Sheriff a reușit smulgă victoria în minutul 89 prin golul marcat de atacantul ghanez, Richard Gadze.

"O victorie foarte dificilă. Trebuia de hotărît soarta partide mai devreme. Am avut multe ocazii, dar ne-a lipsit finalizarea, apoi s-a observat o ușoară îngrijorare la fotbaliști. Bine că pînă la urmă am cîștigat, iar acum trebuie să uităm de acest meci. Avem patru zile pentru a ne pregăti de Liga Europei", a menționat Zorank Zakic, antrenor Sheriff Tiraspol.

"Am jucat cu campioana, la moment cea mai bună echipă din Moldova. Vreau să scot pălăria în fața echipei mele pentru că a arătat un fotbal destul de bun, iar chiar pe alocuri am fost mai buni decît adversarul", a precizat Iuria Osipenco, antrenor Speranța Nisporeni.


În prima partidă a etapei a 10-a a Diviziei Naționale, Dinamo-Auto Tiraspol a învins-o fără drept de apel pe nou-promovata FC Florești cu scorul de 5-0. Partida s-a jucat pe stadionul din Tighina, iar golurile au fost marcate de Maxim Mihaliov, care a reușit un hat-trick, Vadim Paireli și Octavian Bulat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?