X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1422
Preşedintele stiri: 4130

Un nou record pentru sportul din R. Moldova

28 aug. 18:30   Sport
3612 0

Pe 27 august, reprezentantul R. Moldova la Campionatul mondial de tineret U20, Alexandr Mazur, a reușit performanța de a stabili două recorduri naționale la proba aruncarea greutății. Campionatul se desfășoară în orașul Lima, capitala statului sud-american Peru.

Potrivit Federației de Atletism din Republica Moldova, deși cu doar cinci săptămâni în urmă, Alexandr Mazur a suportat o intervenție chirurgicală, sportivul originar din Camenca s-a calificat în finală cu al doilea cel mai bun rezultat – 20,11m, care este o îmbunătățire a recordului precedent (20,00m), stabilit de el însuși la Campionatul balcanic U20 în sală, stabilit în Belgrad în luna februarie.

În seara aceleiași zile, chiar din prima încercare, Alexandr a aruncat obiectul la 20,23m. Doar cinci cm i-au lipsit pentru a obține medalia de bronz. În schimb, acest rezultat reprezintă un nou record național la proba sa.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав