X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros

8 oct. 2020,, 11:00   Sport
3327 0

Tenismanul sîrb Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, învingîndu-l în patru seturi, 4-6, 6-2, 6-3, 6-4, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, miercuri, într-o partidă care a durat ceva mai mult de trei ore.

Djokovic, care a acces pentru a zecea oară în penultimul act al competiţiei de la Paris, şi-a luat cu această ocazie revanşa în faţa lui Carreno Busta, adversarul său în meciul care i-a adus descalificarea în optimi la US Open, după ce a lovit în mod involuntar cu mingea o arbitră de linie.

Jucătorul sîrb, în vîrstă de 33 ani, nu s-a aflat însă în cea mai bună formă fizică a sa, acuzînd dureri la gît şi umeri pe parcursul jocului, dar a putut evolua pînă la finalul după ce a primit îngrijiri medicale.

Liderul clasamentului ATP se va lupta pentru un loc în finală cu grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 6 mondial, care a dispus la rîndul său, cu 7-5, 6-2, 6-3, de rusul Andrei Rublev, citează Agerpres.

Djokovic şi Tsitsipas s-au întîlnit de cinci ori pînă acum, avantajul fiind de partea sîrbului (3-2), însă grecul a obţinut ambele victorii în turnee Masters 1.000, iar aceasta este prima lor confruntare în Marele Şlem.


În cealaltă semifinală, spaniolul Rafael Nadal, deţinătorul titlului, locul 2 ATP, îl va avea adversar pe argentinianul Diego Schwartzman, numărul 14 mondial.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?