Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Novak Djokovic, înainte de Roland-Garros: "Eu nu sunt aici din obligaţie”

22 mai. 21:30   Sport
2655 0

Jucătorul de tenis Novak Djokovic, deţinătorul titlului la Roland Garros şi liderul mondial, s-a angajat la turneul ATP 250 de la Geneva, din această săptămînă, pentru a încerca să-şi regăsească ”cel mai bun nivel” al său, după un debut de sezon departe de standardele sale, relatează AFP, citîndu-l pe campionul sîrb.

"sînt în căutarea celui mai bun nivel al meu posibil", a declarat liderul mondial, care a beneficiat de o invitaţie la turneul din Elveţia pentru a-i servi drept criteriu de pregătire pentru turneul parizian de Mare Şlem (26 mai-9 iunie).

"În acest moment, nu există un antrenament mai bun pentru mine decît a juca meciuri. Simt că am nevoie de mai multe meciuri. Este modul meu de a-mi regăsi forma de care am nevoie pentru Roland Garros", a spus Djokovic.

"Eu nu sînt aici din obligaţie. Este dorinţa mea, ceea ce simt, din pasiune, din dragostea mea pentru tenis. Încerc să rămîn conectat cu ce simt", a adăugat el.

Djokovic, care are 24 de titluri de Mare Şlem în palmares, a împlinit miercuri 37 de ani. El nu a cîştigat niciun turneu în 2024 şi nu a disputat nicio finală.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?