X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Nicolae Gaiduc şi-a surprins plăcut antrenoarea

20 feb. 2018,, 11:21   Sport
2765 0

Moldoveanul Nicolae Gaiduc, care s-a clasat pe locul 106 din 119 participanți la schi fond 15 km liber în cadrul Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, a demonstrat o performanţă.

Antrenoarea tînărului, Nadejda Bria, mărturiseşte că este mulțumită de evoluția sportivului de 21 de ani.

„A fost o cursă foarte dificilă. O cursă în care trebuia să dai dovadă de foarte bune calități fizice și tehnice. Nicolae a reușit să-și depășească propriul rezultat. La etapa actuală este un rezultat bun pentru el”, spune Nadejda Bria, potrivit olympic.md.

Anul trecut, Nicolae Gaiduc a participat pentru prima dată la Campionatul Mondial de Schi Fond printre seniori, concursul din Finlanda fiind unul dintre cele 5 turnee la care trebuia să participe și să acumuleze puncte pentru a putea ajunge la Jocurile Olimpice.

„În probele de schi rezultatul vine mai tîrziu, la vîrsta de 25-28 de ani. Nicolae are șanse să se califice la încă două olimpiade și să evolueze destul de bine, dar pentru asta trebuie să muncim cu toții”, a adăugat antrenoarea Nadejda Bria.


Nicolae Gaiduc a fost portdrapelul Moldovei la ceremonia de deschidere a celei de-a 23-a ediții a Jocurilor Olimpice de iarnă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?