X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Nichita: Cîtă onoare și cîtă mîndrie am avut atunci cînd a răsunat imnul țării noastre

15 feb. 2020,, 15:45   Sport
2643 0

„Cîtă onoare și cîtă mîndrie am avut atunci cînd a răsunat imnul țării noastre pe podium”, a menționat Anastasia Nichita, campioana europeană la lupte.

Tînăra a ținut să-i mulțumească antrenorului său care o susținea și celor de acasă care o urmăreau, transmite Știri.md.

„O postare scrisă la ora 5:40 dimineața cînd abia realizezi că după ziua de ieri ai devenit Campiona Europeană la nivel de seniori! Cîtp onoare și cîtp mîndrie am avut atunci cînd a sunat imnul țării noastre pe podium!!!

Mulțumesc lui Dumnezeu că mă are în paza lui, mulțumesc antrenorului meu care a crezut în mine pînă în ultima secundă, mulțumesc celor dragi mie și desigur mulțumesc mult vouă, celor care mă susțineți și mă urmăriți, pentru toate mesajele de felicitare și susținere!!!”, a scris sportiva pe Facebook.

Mai mulți oficiali de stat i-au adresat sportivei mesaje de felicitare cu ocazia titlului obținut în cadrul Campionatului European, printre aceștea se numără Igor Dodon, Pavel Filip, Radu Rebeja, dar și mulți internauți.


știri.md

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?