Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Neymar nu va putea juca în următoarele trei partide

30 oct. 2020,, 23:00   Sport
5701 0

Paris Saint-Germain nu va putea conta în următoarele meciuri pe superstarul său Neymar. Accidentarea în ultimul meci din Liga Campionilor este mai gravă decît se părea de la început. Astfel, brazilianul din cauza problemelor la mușchii aductori, va fi indisponibil pentru următoarele trei partide, transmite publika.md.


Neymar va rata două meciuri din Ligue 1, cu Nantes și Rennes, precum şi meciul din Liga Campionilor cu RB Leipzig, programat săptămîna viitore.

Sud-americanul s-a accidentat în partida cu Istanbul Bașakșehir din Liga Campionilor și a părăsit pentru cîteva momente terenul, în minutul 20, pentru a scăpa de durere, dar după ce a revenit a fost incapabil să mai facă eforturile necesare, cerînd să fie schimbat. Neymar a fost schimbat peste cîteva minute cu Pablo Sarabia.

Deocamdată, nicio altă informaţie nu a fost oferită privind participarea sa la reunirea lotului echipei Braziliei. "Selecao" va întâlni Venezuela şi Uruguay pe 14 şi respectiv 18 noiembrie, în preliminariile Mondialului din 2022.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?