COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Neymar a fost amendat cu 375.000 de euro

Neymar a fost amendat cu 375.000 de euro

Neymar a fost sancţionat dur de Paris Saint Germain pentru că nu s-a prezentat la antrenamentele clubului. Atacantul brazilian a primit o amendă de 375.000 de euro.

Tatăl fotbalistului susţine că oficialii parizienilor ştiau că fiul său nu se va prezenta la club pe 8 iulie, deoarece trebuia să participe la unele acţiuni ale Institutului Neymar din Brazilia, finanţat chiar de campioana Franţei.


PSG susţine însă că l-a informat pe fotbalist, în urmă cu două luni, că trebuie să se prezinte la antrenamente începând cu data de 8 iulie. Suma de 375.000 de euro reprezintă un bonus pe care Neymar urma să-l primească în luna iulie.


Este vorba de o clauză de bună purtare din contractul lui, care îl obligă, printre altele, în schimbul sumei amintite, primite lunar, să fie punctual, să se antreneze la intensitate maximă, să participe la activităţi cu suporterii şi cu mass-media.
În lipsa lui Neymar, Kylyan Mbappe se înţelege de minune la antrenamente cu noua achiziţie a formaţiei franceze, Ander Herrera.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load