Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Neymar a dat în judecată pentru a treia oară clubul FC Barcelona

28 feb. 2020,, 21:30   Sport
2474 0

Atacantul brazilian Neymar a acţionat din nou în justiţie clubul spaniol de fotbal FC Barcelona, căruia îi solicită suma de 6,5 milioane euro, reprezentînd plăţi care i-au fost impuse ca persoană fizică, pentru contractele fictive semnate cu ocazia transferului său de la Santos, în 2013, informează cotidianul El Mundo.

Este pentru a treia oară cînd Neymar deschide o procedură judiciară împotriva clubului la care a evoluat pînă în 2017, înainte de a se transfera la Paris Saint-Germain. Suma totală pe care brazilianul o solicită din partea grupării de pe Camp Nou se ridică la 38,6 milioane euro, transmite NOI.md cu referire la agerpres.ro.

În prima sa reclamaţie, Neymar a cerut ca Barca să-i achite 28,6 milioane euro, în ianuarie 2018, bani care reprezentau a doua parte a primei sale de prelungire a contractului cu clubul spaniol, pe care urma să o primească înainte de a pleca la PSG.

În cea de-a doua acţiune în justiţie împotriva fostului său club, în decembrie 2019, avocaţii fotbalistului sud-american au cerut 3,5 milioane euro, reprezentînd restanţe salariale.

Clubul FC Barcelona nu are de gînd să achite banii solicitaţi de fostul său jucător, ci doreşte să contraatace printr-o nouă acţiune în justiţie împotriva brazilianului, precizează El Mundo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?